ExpatLanguageSchool.net: op maat gesneden cursussen en begeleiding, waar je ook bent 

Verhuis je naar het buitenland en wil je de basis van de locale taal leren? Ben je er al een tijdje, maar vind je het moeilijk om de tijd te vinden om naar een cursus te gaan? Of verhuis je met je partner of kinderen terug naar Nederland en moet je hun Nederlands verbeteren? ExpatLanguageSchool.net heeft de perfecte oplossing: volledig op maat gesneden, één-op-één taalcursussen, die je op je gemak vanuit je eigen huis kunt volgen. 

 

Effectieve, flexibele online cursussen met ExpatLanguageSchool.net 


ExpatLanguageSchool.net is een groep van onafhankelijke taaldocenten, die mensen over de hele wereld hun onderwijs aanbieden. Via Skype/Zoom/WebEx (etc) verzorgen zij één-op-één taallessen in het Nederlands, maar ook in bijvoorbeeld het Frans, Engels, (Zwitser-) Duits, Italiaans, Russisch en Spaans. 

 

De tutoren van ExpatLanguageSchool.net zijn allemaal gecertificeerde docenten, moedertaalsprekers die in verschillende landen in Europa & Noord-Amerika werken. Ze zijn zelf expats, dus ze weten wat het is om te verhuizen, wonen en werken, en een gezin te hebben in het buitenland. Je kunt een beroep op hen doen voor zowel ad hoc zakelijke taalondersteuning tijdens kantooruren, als voor complete taallessen na kantooruren. 

 

Alles wat je nodig hebt is je computer en een internetverbinding! 

 

En leren via Skype of Zoom betekent dat je niet naar een taalschool of cursus hoeft te gaan en geen boeken heen en weer moet slepen; je kunt dus met gemak de lessen inpassen in je dag, rondom je werk, kinderen en de sportschool – alles wat je nodig hebt, is een computer en een internetverbinding! 

 

En het mooiste van alles is dat ExpatLanguageSchool.net op deze manier zeer voordelig te werk kan gaan, check nu onze pakketten op onze home page. 

 

Hoe het werkt 

 

Of je nu ondersteuning wil voor je werk, je Nederlandse spreekvaardigheid wil opfrissen of beginnen met het leren van een nieuwe taal, ExpatLanguageSchool.net kan het je bieden. Een taal leren online is efficiënt, interactief en zeer motiverend. Zo werkt het: 

 

1.      Neem contact op – Het begint allemaal met een simpel e-mailtje. Stuur ExpatLanguageSchool.net een bericht via "Contact Us" hier boven aan de pagina om te laten weten dat je belangstelling hebt om een cursus te volgen. 

 

2.      Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via Skype of Google Meet (etc). Dit duurt gemiddeld een half uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Je krijgt de gelegenheid om je taalvaardigheden, persoonlijke behoeftes en leerdoelen te bespreken met één van de gecertificeerde docenten van ExpatLanguageSchool.net. 

 

3.      Persoonlijk plan en offerte. Aan de hand van deze bespreking stelt ExpatLanguageSchool.net een persoonlijk plan voor je op, dat samen met een offerte opgestuurd wordt en waarin alles aan bod komt, inclusief cursusmateriaal – geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. ExpatLanguageSchool.net houdt er rekening mee dat dingen kunnen veranderen, dus dit plan is niet vast. Aanpassingen kunnen op elk gewenst moment en zonder extra kosten worden doorgevoerd. 

 

4.      Neem de proef met een eerste vrijblijvende les. ExpatLanguageSchool.net is er zo van overtuigd dat de individuele, prettige en probleemloze cursussen voor jou de juiste keus zijn, dat ze een ‘try & buy’ regeling aanbieden. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent na de eerste sessie, betaal je alleen voor die ene les en krijg je de rest van je geld terug, zonder gedoe. 

 

Klaar om aan je vreemde talen te werken? 


Stuur een e-mail naar ExpatLanguageSchool.net om je eerste les te plannen! Je kunt ook ons ook via het onderstaande webformulier contacteren of ons direct een emailtje sturen via “Contact Us” boven aan de pagina hier. 

 

Maak via het onderstaande formulier direct een afspraak voor een gratis gesprek ter kennismaking. 

 

Tot snel! 

ExpatLanguageSchool.net

Switzerland

Our privacy policy applies.